Oldalak

2014. március 3., hétfő

Bringaexpo 2014 - 2. rész

Az időnk végig rohamosan fogyott, és nagyon lassan haladtunk, lehet, hogy emiatt jövőre már 2 napra fogjuk tenni az egészet, mert leállni mindenkivel, mindenhol beszélgetni, mindent megnézni, egyszerűen nincsen idő. Még észbe sem kaptunk, és már délután 2 óra volt, és még a felét sem jártuk körbe. Ahogy haladtunk előre, egyre több program kötött minket ide vagy oda sorsolásként. A Go Pro például 3-kor tartott sorsolást azoknak, akik előzőleg neveztek. Nevezéskor kaptunk nyakbaakasztót, és a sorsolásig volt még egy kevés időnk, így egy kis részt még bejártunk, s egyszercsak a Cube standja mellett arra lettem figyelmes, hogy kedvenc előadómat, Copy Con-t hallom, vagyis jobban mondva Tigrist. Ahogy oda mentünk, egy hölgy éppen rikító zöld színű pólókat osztogatott egy regisztrációért cserébe, s mint később kiderült, ezt nem is lehetett volna, de hát visszaadni már nem fogjuk. Berninek és nekem is van pólóm, nyáron jó lesz benne tekerni.
Ezek után visszatértünk a Go Prohoz, ahol a szervezőket kicsit meglepte a tömeg. A sorsolás érdekes volt, mert tableten volt a névlista, és az egyik srác/csaj pörgette le-fel a listát, majd a másik látatlanul rábökött egyre, ha sikerült éppen, de ez leginkább 5-ből egyszer jött össze, ami nem kevés vidámságot okozott az ott levőknek, ahogy szerencsétlenkednek a rendszerrel. Aztán folytattuk az utunkat, és lassan végre körbeértünk, már csak a csarnok középső része volt hátra. De előtte egy kis frissítő kellett mindenképpen, valamint egy kis magánküldetésben lufikat szerezni. Jó hangulatban telt a nap, párszor házasoknak néztek minket Bernivel, aki kicsit szakavatott tolvajnak is beállt, mert hát az expon, ami ki van téve, az szinte biztos, hogy promo. ennek köszönhetően a szerencsekerekes nyereményeket is lazán azonnal táskába vágta, gond nélkül. A többieket 5 óra környékén sikerült összeszedni a Dema standjánál, ahol Viktor nyert egy lámpaszettet. Aztán mehettünk vissza fél óra múlva a Think Blue standjához egy kis versenyre, Viktor Barni és én köztem. Berni nem akart még egyszer kockáztatni, így nem vállalta inkább, videózott és fotózott végig.
A versenyt megnyertem, amit egy karkötővel jutalmaztak, a videóból meg jól látszik, hogy milyen nálunk a hangulat, ha összejövünk egy alkalomra. További képek a nap másik feléről a facebook oldalunkon láthatóak, amit az oldalsáv tetején megtaláltok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése