Oldalak

2013. július 15., hétfő

Új blogszerkesztő társ: Hajdú Barnabás

  


Üdv Mindenkinek, bejelentkezem.

Hajdu Barnabás vagyok, az új blogszerkesztőtárs.



Petit annyira régóta nem ismerem, kicsit több mint egy éve volt első tekerésünk, amely a Kerékpár Őrültek Klubja FB csoport révén fogant meg.

Mint a csoport neve is mutatja, Őrültek alkotják. No nem azért mert Örülnek, ha bicajozhatnak, hanem mert mondjuk Őrültek ha nem bicajozhatnak, továbbá még Őrültebbek, mikor hajthatják a szamarat.


Körülbelül mi is ezt a vonalt követjük, és mint Peti közzétette a legutóbbi bejegyzésben, ketten nekiláttunk a kicsinyke túránknak, mely 24 h alatt az én órám szerint 252,22 km volt.

Bátran lehet mondani, hogy őrültség, de hát volt kaland bőven.

Mikor Petire az éjszakában ráordítok, hogy kutya jön, de mégse, és a bicajjal helyből 1,5 métert odébb ugrom, a csipőmet megrántva, továbbá Petit a rémület totális szintjére kergetem. Na akkor mindenkinek az őrültség szó futna át az agyán, amennyiben látta volna videón, mit alkotunk. Persze, nem volt erre harmadik személy, sem éjszakai kamera, de a Mindenható biztosan el volt szörnyedve, hogy ki ez a két "barom"

Hát mi voltunk. A nagy sötétségben, valahol, valami telep mellett, ahol fény nem volt, de kerítés viszont annál inkább... Megúsztuk.

Mivel a sztorit Peti nagyrészt tökéletesen illusztrálta a sorok bepötyögésével, -mikor a sorokat pötyögte, Barni a söröket kortyolta - én már nem sokat fűznék hozzá a sztorihoz, esetleg annyit, hogy igencsak megérte ezt a túrát véghez vinni.
Mind állóképesség teszteléséhez, mind az éjszakai tekerés adta élmények átélésére.

Nincs is jobb, mikor a sötétben  természet lágy hangjai  egy kellemes háttérzajt adnak a gumi és az aszfalt között létrejövő surlódási zaj mellé.

Bár mikor 4 perce nincsen semmi hang, akkor az emberre rá tud jönni a félelem. Legalábbis Peti arcán nem a "most jól megszivatjuk a Barnit" tekintet látszott.



Távol Győrtől



Egy sort szánok a Bicajomnak is. Egy Ridley Scorpion vázra épített óriás. Érdekesség, hogy a skorpió jegyében születtem és a vázon is ez a felirat szerepel, furcsa egybeesés, de ennek van egy kisebb története, hogy egyáltalán hogyan is került hozzám, továbbá miként alkotják a csavarkötések a jelenlegi állapotot.

De majd egy másik bejegyzésben szó esik erről is....

Prológusnak egyelőre ennyit írnék, mint első megszólalásom, remélem kellő figyelmet fogok kelteni Kedves Olvasó, miközben majd soraimat olvasod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése