Oldalak

2014. február 21., péntek

Az idei első éjjeli tekerés

Ma végre megvolt az első night ride, bár eléggé spontán sikerült a dolog, de annál jobb lett a vége. Az alap kiindulás az az volt, hogy 3-an leszünk: Barni, Viktor és én. Találkozó nálam volt fél 11-kor, ahol egy kellemes beszélgetéssel indítottunk, megbeszéltük, hogy mi, hogy, merre legyen a jövőben a bloggal. Majd laza 20 perc után végre el is indultunk tekerni. Közben, mivel nem régen birtokunkba került egy GoPro Hero 1, tesztelgettük egy kicsit, hogy mégis mire lehet számítani éjjel, de ez még várat magára, hogy visszanézzük. Kellemes tempóban haladtunk egészen az Újlak utcai vasúti átjáróig, ahol tartottunk egy laza 10 perc szünetet  a vonatokban gyönyörködve. A csapatból úgymond Viktor is vasútmániás, így Barninak esélye sem lett volna a visszafordulásra, még ha akart volna sem. A sorompó után továbbindulva az állomás előtti gyrososnál lefütyült minket Tomi, ahol meg is álltunk egy laza órát hülyéskedni, beszélgetni kicsit, és vigyorogni a másikon, hogy mennyire nem bírja senki sem az erőset. Hozzátenném, hogy nagyon finom, erős szósza van a srácnak, én szeretem, de aki kevésbé bírja, az tényleg kerülje, és nélküle kérje. Erről a későbbiekben talán lesz még használható videó is, ha a kamera jól vett fel.
Ezután a Lloyd mozinál levő boltnál álltunk meg, majd sörrel picit felpakolva elmentünk a Rába-partra, de ezt elég hamar leszavazták a többiek, mert sár volt, és a Radó-sziget amúgy is jobb. Nekem pedig minden mindegy alapon az is megteszi, ott is lehet beszélgetni. Itt is eltöltöttünk nem kevés időt, közben tableten hülyeségeket néztünk, mert ha jó hangulat van, és youtube is van a közelben, akkor az tuti, hogy valahogyan mindig előkerül, és abból a végén fergeteges nevetés lesz.
Innen továbbtekerve már a kihalt várost tudtuk élvezni teljesen, ami örömbringázásra adott okot, ezért is van, hogy pl. a legtöbb körforgalomban mentünk egy teljes karikát a kék diszkontig, ahol szintén egy kicsit beszélgettünk, még mielőtt indultunk volna.

Sokat, mint mindig, most sem tekertünk éjjel, de a jó hangulat miatt megéri bármikor ott lenni, már nekem is hiányzott a légkör, valamint az éjjeli város. Legközelebb remélhetőleg  már egy komolyabb szervezés keretében többen is leszünk. Íme, az útvonal, amit bejártunk:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése