Oldalak

2013. szeptember 6., péntek

1. Éjszakai tekerés - night ride

Elég régóta gondolkodtam már az ötleten, hogyan lehetne megvalósítani különösebb idegőrlő szervezés nélkül, de semmi komolyabb lehetőségem nem volt rá, hisz ha azt mondom, hogy 10 bringást ismerek Győrben, aki benne lenne lehet, sokat mondtam. Aztán a múlt héten pár dolognak köszönhetően létrejött facebookon a Győri bringások csoport. Aki akar, csatlakozhat nyugodtan:

https://www.facebook.com/groups/190921617746272/?fref=ts

Így a dolgok leegyszerűsödtek nagyon is. Elég volt kiírni, hogy Pénteken este 10-kor találkozás a Págisznál (mint ahogy lenni szokott, onnan indítok), és hajrá, tekerjünk egyet. Meglepetésre a dolog nagyon pozitív fogadtatásra talált a csoporton belül. Pár ismerős is csatlakozott, akik az én bringáimmal voltak.
Az már a gyülekező során kiderült, hogy nem lesz rossz este, kellemesen színes társaság jött össze mindenféle bringás területről.




Bár voltak, akik valamiért nem akartak a képeken szerepelni, azért készült jó pár darab. Első utunk a Kék diszkonthoz vezetett, mert szinte mindenkinek szüksége volt valamiféle innivalóra. Közben kellemes, jó hangulatú beszélgetés, és gurulás volt, élvezve a kihalt város nyugalmát. Nagyon jó látvány volt tekerés közben, hogy ennyi embert sikerült összeszedni erre a kis időre, míg teszünk egy kört.

Ezután tettünk pár kört a városban, a Duna parton végigmentünk, majd az egyetemhez, aztán a Széchenyi térhez. Itt bevásároltunk ismét folyadékból, majd irány a Radó-sziget, ahol jó hangulatban sikerült elfogyasztani a megvett termékeket.
Ezek után már gurultunk haza, de abban mindenki egyetért, hogy többször is kell ilyen.
Így a folytatás, ha engedi, akkor szombat este 10-kor ismét gurulunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése